Ne dozvolite da vam nešto pokvari selidbu
Sve spremno za dan selidbe? Dani planiranja i priprema za pokretni dan mogu proći uzalud. Pitate kako? Evo liste uobičajenih prepreka koje mogu u potpunosti da unište vaše planove za kretanje i nekih uvida koji će vam pomoći da ih rešite.

Vremenske promene uticaj na selidbe

Klimatske promene poput jake oluje ili kiše su nešto što ne možete da kontrolišete. Ono što je pod vašom kontrolom je angažovanje efikasne kompanije za selidbe koja će vam pomoći da se bez odlaganja preselite prema planu. Rezervacija datuma preseljenja 3-4 dana pre stvarnog selidbe može biti od pomoći. U slučaju kašnjenja, imaćete 3-4 dana praznine za izvršenje plana preseljenja i još uvek dostaviti stvari na vreme.

Angažovanje pogrešne kompanije za selidbe

Ovo je rezultat nedostatka istraživanja. Možete naići na prevaranta ili nesposobnu kompaniju za selidbe. Iako je prva najgora stvar koja vam se može dogoditi, druga ne bi mogla da ispuni vaša očekivanja. Nesposobni pokretači nisu profesionalno obučeni i opremljeni odgovarajućim veštinama, tehnikama i opremom za kretanje. Zato poštedite malo vremena i istražite pre nego što ga zaposlite.

Povrede toom prenosa stvari u toku selidbe

Ako planirate da se krećete sami, ne pokušavajte da budete superheroj i žurite sa završetkom stvari. Pakujte stvari pažljivo. Držite oštre predmete dalje od dece i kućnih ljubimaca. Podizanje i pomeranje stvari može vas fizički iscrpiti. Pravilne tehnike dizanja mogu vam pomoći da stvari pomerite glatko. Biti neorganizovan Ako pažljivo obratite pažnju na planiranje i neophodne pripreme, kasnije se ne biste suočili sa bilo kakvim problemima. Gubitak ključeva na kraju, previše stvari da stane u kamion, gubitak vijaka i vijaka su neki uobičajeni primeri. Problemi u saobraćaju To je nešto što ne uzimamo u obzir. Nedostatak parking mesta, gužva u saobraćaju, kretanje tokom špica sati su neki faktori koji mogu odložiti proces tranzita. Ako ste neko kome nedostaje vremena, prijatelju, čeka vas avanturistička vožnja. Uzmite u obzir ove faktore da biste izbegli kašnjenje u tranzitu. Ako se selite prvi put, kontaktirajte profesionalce radi organizovanog preseljenja. Trebaju vam stručne opcije? Povežite se sa verifikovanim i najbolje ocenjenim pakerima i kolima preko Sulekha.