Sta sve treba da uradite na dan selidbe
Napokon je ovde - dan selidbe! Proveli ste dužnu pažnju tokom procesa preseljenja, od raskidanja kuće do organizovanja i pakovanja svih vaših stvari. Vaša pažljiva priprema će se isplatiti jer očekujete gladak dan iseljavanja i prelaska na sledeću avanturu. Međutim, čak i najbolji planeri mogu se osećati pomalo preplavljeno na dan zakazanog preseljenja. U kompaniji jeftine selidbe Beograd shvatamo da postoje brojni zadaci koje treba koordinirati i razmotriti u danu selidbe. Zbog toga smo kreirali ovaj jednostavni vodič za selidbe po danu koji ga razlaže za vas. Od ranih jutarnjih sati do večeri, ovi saveti za selidbeni dan će vam osigurati besprekorno iskustvo vašeg dana selidbe. Niste baš spremni za dan preseljenja? jeftine selidbe Beograd nudi usluge skladištenja dizajnirane da pruže fleksibilnost onima koji imaju jedinstvene selidbe.

Spisak stvari koje treba obaviti za pripremu selidbe

Pregledajte svoju tekuću listu „Obaveza“ Dok ste bili zauzeti spakovanjem i pripremom za selidbu, možda je bilo nekih zadataka koji su odmaknuti. Da biste izbegli hikovanje ili previde na dan vašeg preseljenja, vodite tekuću listu stavki koje treba rešiti pre nego što se iselite. Neka vam olovka i blok papira budu pri ruci kako biste zapisali svoje „zadatke“ čim se toga setite; ovo će vam pomoći da smanjite stres pokušavajući da se setite svake sitnice koju treba obaviti u ovako napornom danu.

Jutro na dan selidbe

Ustani rano Iako će to biti uzbudljiv dan, dan selidbe će takođe biti dug. Pokušajte da odete u krevet što je ranije moguće prethodne noći da biste se čvrsto naspavali. Ako se krećete leti i / ili tamo gde može opasno da se vruće do sredine popodneva, biće posebno važno iskoristiti blaže jutarnje satne temperature za dizanje teških tereta.

Oblačite se udobno

Čak i ako ste unajmili težak teret, želećete da nosite udobnu odeću za dan iseljavanja. Pokušajte da izbegnete odeću koja bi se mogla zakačiti ili zapeti za nešto. Zatvorene cipele sa potkrovljem protiv klizanja koje su praktične i prozračne su vaš najbolji izbor za dnevnu obuću. Obavezno proverite vreme preksinoć kako biste se mogli obući u skladu s tim. Oblačenje u laganu, prozračnu odeću je neophodno kada se krećete leti. Izbegavajte odeću tamnih boja koja upija toplotu. Umesto toga, planirajte da nosite svetle boje, uključujući bele i neutralne. Ako se krećete zimi, oblačite se slojevito i pri ruci neka vam budu dodatne rukavice.

Odvedite decu i kućne ljubimce na njihov unapred dogovoreno mesto

Dan za seljenje je već dovoljno naporan. Važno je da se unapred dogovorite za svoju decu ili kućne ljubimce. Pokrenite te planove prvo ujutro pokretnog dana kako biste se mogli koncentrisati na detalje svog preseljenja. Bez obzira da li ste unajmili profesionalne agencije selidbe ili vam porodica i prijatelji pomažu, obavezno ih pozdravite kad stignu. Pružite im sve važne informacije o vašoj imovini i razgovarajte o svim zabrinutostima koje biste mogli imati u vezi sa postupkom preseljenja. Budite spremni da preusmerite ljude prema sobama i kako da rukujete određenim beleškama. Stavite predmete koje želite blizu sebe i koji bi trebalo da putuju odvojeno od kamiona u pokretu u vašem vozilu ili određenom delu vaše kuće. Obavezno obavestite pokretače da te predmete ne smete spakovati u kombi koji se kreće. Pogledajte našu posebnu kontrolnu listu za dodatne savete. Ako ste unajmili profesionalne selidbe, uverite se da niste spakovali nijedan predmet koji vaša kompanija za selidbe ne može da preveze. Listu stavki koje se Maiflover ne može premestiti potražite na našoj kontrolnoj listi ograničenih predmeta.

Sredina jutra

Kompletno pakovanje u poslednjem trenutku Planirajte pakovanje nekih predmeta na dan stvarnog selidbe. Tu spadaju stvari koje su bile potrebne prethodne noći, poput toaletnih potrepština, posteljine i odeće, kao i predmeti potrebni za dan selidbe i prvu noć u novom prebivalištu: grickalice, punjači, elektronika, sredstva za čišćenje itd. Navigacija prve noći u vašem novom domu može biti teška bez pravih zaliha. Preporučujemo vam da u kutiju za prvu noć spakujete predmete koji će vam trebati za osnovno raspakivanje, čišćenje, jelo i higijenu. Ova osnovna kutija treba da putuje sa vama, ili ako to nije moguće, trebalo bi da bude poslednja kutija natovarena na kamion u pokretu. Popodne i veče Pregledajte i potpišite sve potrebne papire Ako ste za svoj potez unajmili kompaniju Jeftine selidbe Beograd obavezno potpišite tovarni list i, ako je primenljivo, popunite obrazac inventara velike vrednosti; ovaj obrazac treba da sadrži sve predmete koji vrede više. Ako imate pitanja, obratite se svom koordinatoru za premeštanje. Očistite i iznesite smeće Uvek je dobra ideja da svoj stari dom napustite u stanju u kojem biste želeli da pronađete svoj novi dom. To je samo dobra karma!